elu pariisis

pühapäev, märts 02, 2008

Kolmeteistkümnes maja

Vossem (Tervureni taga), 4 fassaadi, 3 magamistuba, 395 000.
SEllest võiks juba pikemalt rääkida. Üldiselt, väga palju vastakaid arvamusi tekitav maja. Palju mõnusaid ja mõned natuke mõnusamad asjad. Ukse juurest peale hakates: alumisel korrusel oli kogu korrusel põrandal kivi, mis mulle üldiselt ei meeldi, aga mingis mõttes see sobis sinna hästi. Alumisel korrusel oli suur söögituba-elutuba, büroo (mida saaks kasutada ka magamistoana), vannituba, köök. Trepp oli korralik (kuigi kahjuks vaibaga, aga omanike sõnul saab selle ära võtta). TEisel korrusel oli suur vanemate magamistuba, kuhu saaks isegi katusealla lisaks garderoobi teha. Teine vannituba. Teine magamistuba, mis oli suhteliselt väike (kuigi mitte ka kõige väiksem). Keldris oli palju ruumi ja kuna maapind laskus, siis oli kelder akendega ja üsna valge. Suur ruum, kus praegu oli pesumasin, aga kuhu saaks vabalt teha mingi laste mängutoa või isegi sauna! Lisaks garaaž, kuhu mahub 2 autot ja jääb veel ruumi ülegi. Kütteruum (küte masuudiga). Aed oli mõnus, ümber terve maja ja mõistliku suurusega. Kahjuks olid kohe aia taga suured kuusepuud, mis võivad ikka natuke päikest varjata.
Maja asus kohe Leuuwensteenwegi kõrval, nii et autode müra ikka kostis. Kui juba linnast nii kaugele kolida, siis tahaks ikka tõesti rahu ja vaikust.
Omanikud ütlesid, et neil on plaan minna Prantsusmaale külalistemaja pidama. Millal, seda nad ei teadnud veel isegi. Aga karta on, et enne 1 aastat nad ilmselt siiski kolida ei taha.
Niisiis, asukohta ja tubade vähesuse pärast jääb see praegu kõrvale. Kuigi potentsiaali selles on ja maja oli seest hea maitsega tehtud. Lisaks, pärast kõiki kullahinnas õudusi, mida me näinud oleme, tundus selle puhul hind lausa atraktiivne olevat.