elu pariisis

kolmapäev, veebruar 06, 2008

Teine maja

Täna oli meil kavas teine maja. WSP, Rue de Bemel, 479 000. Välja kolitaks juulis.
Plussid: hea asukoht, meie praegusest kodust 15minutilise jalutuskäigu kaugusel. Kvartal on ka ilus eramajade rajoon. Garaaź on nii suur, et sinna mahub auto ja jalgrattad kah ja garaaźiuks on ka piisavalt lai, et korralik auto sisse mahuks.
Aga sees oli ruumi natuke vähevõitu. Ok, kirjade järgi oli 4 magamistuba, aga nendest 1 oli nn master bedroom, kus oli normaalselt ruumi. Nn beebituba oli vast 6 m2 (sinna saaks hoopis korraliku garderoobi), teine lastetuba oli noh, korralik, nii 12 m2. Katuse alla oli veel üks magamistuba eraldi vannitoaga ehitatud, voodit oleks sinna keerukas paigutada, kuigi ehk mängiks välja. Aga igapäevaselt seda tuba küll kasutada ei saaks, sest trepp, mis üles viis, oli päris jube. Vannitube niisiis kokku 2, lisaks 1 vets. Elutoas-söögitoas oli põrandal ilus parkett, köögi poolel plaadid ja ülemistel korrustel laminaat. Tänavapoolsed aknad olid vanad (mitte pakett), seega kostab tänavamüra küllalt palju. Aed oli väike, aga see ehk polegi puuduseks.

Ühesõnaga, võrreldes hinda ja kvaliteeti oli see eilne maja mitme pea jagu tänasest üle. Samas, ega see tänane nüüd nii halb ka ei olnud, aga natuke odava ja kitsukese mulje jättis. Samas asukoht on 5+.