elu pariisis

reede, veebruar 16, 2007

Restoranist ja Õ-st.

Kui ma viimati Tallinnas käisin, oli juba planeeritult programmis, et tuleb käia väga heas restoranis. Just Tallinnas, et näha, kui hea siis on. No oli ikka maitsev küll, hapukapsad lausa sulasid suus. Vertiigot küll ei tekkinud, sest vaade vast polnudki nii uhke (võibolla lounge'i poole peal on parem). Raha läks nii palju, et kahju ei olnud.
Tulin tagasi Brüsselisse ja läksin tsikkidega õhtul sööma. Noh, tavalisse restorani, mitte kõige halvemasse, aga ka mitte Comme chez soi'sse (k0halik kõige-kõige). Praad, magustoit, vein ja vesi, samad asjad mis Eestiski. Raha läks rohkem kui Eestis, samas Brüsseli kohta mitte midagi erilist - 40. Aga söök... No muidugi, heaga harjub ruttu ja võibolla mul oli Imre tehtud söök veel liiga hästi meeles. Igatahes ei olnud siin midagi võrrelda. Kala oli tuim ja kartulipuder kah selline, nagu mu kodurestoranistki saab (võibolla halvem kah). Nojah, tegelt see polnudki ju selline restoran, kust erilist maitseelamust saada, aga ikkagi.
Loo moraal on, et Eestis olles tuleb rohkem heades restoranides käia, et "odava" raha eest eriti-eriti hästi süüa saada.

Tänud sellele, et bloggeri programm mind siin upgrade'is, saab mu blogis lõpuks õ-tähte korralikult kirjutada ja korralikult näha. Äge.